Welkom bij Arts-Hock

Welkom bij Arts-Hock zonwering en raambekleding.

Arts-Hock is een onderneming die zich al 35 jaar bezig houd met het leveren en monteren van hoogwaardige zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen.

Door deze jarenlange ervaring en en uitmuntende service mag Arts-Hock met recht een begrip in de regio Nijmegen-Wijchen genoemd worden.

Arts-Hock wordt Uyen

Doordat de verschillende zonweringsystemen en terrasoverkappingen de laatste jaren steeds complexer en diverser zijn geworden, en er steeds meer bouwkundige toepassingen noodzakelijk zijn geworden, heeft Arts-Hock besloten tot een samenwerking met een sterke partner.

Vandaar dat Arts-Hock sinds eind 2011 is samengegaan met Uyen zonwering en kozijnen te Sambeek. Uyen zonwering en kozijnen is ook een gevestigde naam in de branche die zich vanaf 1980 heeft gespecialiseerd in zonwering rolluiken, terrasoverkappingen en kozijnen. Uyen is werkzaam vanuit Sambeek, maar heeft zelf ook 25 jaar een showroom in Nijmegen gehad, en is vandaar ook een gevestigde naam in de regio Nijmegen. Voor meer informatie kunt u terecht op de overige pagina’s van deze website (www.uyen.nl)